Forside Nyheder

UDSOLGT: Panasonic aften den 1. maj.

 

Panasonic aften den 1. maj

Skal du med til Panasonic arrangement hos Panasonic Center Rødovre, så er det  nu du skal melde dig til. 1 Maj kan du se alle de nye Panasonic modeller.

OBS: Ikke flere pladser.

Recordere.dk gentager succesen for 3. gang, og i samarbejde med Panasonic Center Rødovre og Panasonic Danmark, inviterer vi til premiere på de nye 2013 modeller af TV, blu-ray afspillere og forhåbentligt også DVB-C harddiskoptagere.

Vi holder forpremiere på de to topmodeller i Plasma (ZT60) og LED(WT60) plus præsentation af de andre modeller. De nye harddiskoptagere med Blu-ray optager og afspillere

Demo af twin tuner funktionerne, aktiv/passiv 3D, swipe and share 2.0, My homescreen, elektronisk pen, talekommandoer osv.

Det er samtidig en fantastisk mulighed for at møde andre recordere.dk brugere, samt Recordere.dk teamet. Ligesom sidst stiller Panasonic med 2 mand  for at svare på spørgsmål. Desuden vil alle de ansatte i Panasonic Center Rødovre, være til rådighed og samtidigt servere lidt godt til ganen.

Der er begrænsede pladser, og derfor er forhåndstilmelding nødvendigt, ligesom vi beder folk om at melde fra til recordere.dk, hvis de ikke kommer. En tilmeling gælder kun for én deltager. Alle tilmeldte vil modtage bekræftelse via email når listen er fuld.

OBS: Datoen er nu bekræftet, så meld dig til allerede nu, da der er begrænsede pladser.

 

Dato og sted:

Onsdag den 1. maj kl. 18.30

Panasonic Center Rødovre
Roskildevej 260
2610 Rødovre

 

Annonce