Forside Nyheder

Var det noget med et 4K-TV til 7.400 kroner?


Hvad siger du til et 4K-tv til 7.400 kroner før dansk told og moms? Det lyder næsten for godt til at være sandt, ikke?


Om det er tilfældet er der ingen, der ved ? endnu. Men faktum er, at den store, amerikanske online-elektronikbutik TigerDirect netop har sat et 4K-tv til salg til denne pris.


Det kommer fra en lille, ukendt producent, der hedder Seiki, og det lyder jo grangiveligt som det, man engang kaldte for et ?bambus-mærke?. Ikke desto mindre påstår Seiki på deres hjemmeside http://www.seikidigital.com/, at de kan gøre det så billigt, fordi de selv ejer fabrikkerne. Almindelige HDTV-modeller fra Seiki er allerede at finde i amerikanske stormagasiner som K-mart og Sears, og kan også købes på Amazon.com, så det er næppe et fup-firma.


Spørgsmålet er dog dels, hvilken kvalitet, tv?et er i ud over den høje opløsning, samt hvordan support og garanti fungerer. Seiki påstår dog selv, at de har ?branchens bedste garanti?. TigerDirect leverer faktisk til udlandet, hvis man gider ulejlige sig med at ringe til dem i deres åbningstid.


Hvis nogle af Recorderes læsere er villige til at gøre forsøget, hører vi meget gerne mere om det i kommentarfeltet herunder.

Annonce