Forside Nyheder

Apple planlægger 1,5 tommer iWatch og ny, tyndere iPad


På nuværende tidspunkt skulle det ikke overraske nogen, at Apple er på vej med et ur. Men nu begynder detaljerne at dukke op, ganske som de plejer, før Apple begynder at annoncere noget.


Ifølge Taiwan-avisen Economic Times siger kilder blandt Apples komponent-leverandører i Taiwan, at de er begyndt at producere 1,5? skærme til Apples iWatch. Ifølge avisen var det egentlig planen, at skærmen skulle være 1,8?, men Apple syntes, det var for stort.


Foxconn skal naturligvis samle uret, og Economic Times meddeler, at der er indløbet en ordre på 1000 ure til fabrikkerne. Dette er helt klart en tidlig produktion, til test-formål, men det siger noget om, hvor Apple er henne i processen.


Digitimes, en anden avis med kilder i asiatisk produktion, siger at den næste iPad også er på vej. Femte generation af iPad bliver mellem 25-33% tyndere end den nuværende, og kommer i højere grad til at ligne iPad Mini end tidligere modeller.


Ifølge Digitimes vil fuld produktion af iPad 5 begynde i juli, hvilket kan betyde, at vi kan se den på gaden i september, som tidligere er blevet foreslået af flere medier.

Annonce