Forside Nyheder

B&O surround med over 200 km/tGalleri: Bang & Olufsen surround til høje hastigheder


B&O surround med over 200 km/t


Bang & Olufsens surroundsystem til den nye BMW X5 er endnu et skridt fremad i udviklingen af samarbejdet mellem den tyske bilproducent og firmaet fra Struer.


?Vi er glade for at kunne fortsætte vores samarbejde med BMW ved at levere den unikke Bang & Olufsen lyd og designløsning skræddersyet til at matche BMW X5-kabinen,” fortæller Jens Peter Zinck, Managing Director hos Bang & Olufsen Automotive. ? Det er i øvrigt den første BMW-model med Bang & Olufsen lyd, som skal produceres i USA, der jo er et meget vigtigt marked for os.


Efter gehør


Den splinternye BMW X5 byder på alle de features, som Bang & Olufsen har indført i 5-, 6- og 7-serien.


16 aktive højttalere forsynes af en 1.200 watt-forstærker og leverer en stor lydoplevelse. I BMW’s patenterede subwooferdesign er enhederne placeret i en optimal del af bilen under forsæderne, hvilket sikrer en meget kraftfuld, dynamisk og klar basgengivelse.


Med en meget velkonfigureret opbygning af lydsystemet som basis, optimerer og finjusterer BMW og Bang & Olufsens lydingeniører lyden efter gehør med det formål at genskabe en optimal hi-fi lytteoplevelse, svarende til det der kan opnås på et lydsystem af meget høj kvalitet hjemme i stuen.


For at bevare samme lydstyrke og klang under kørslen, justeres og tilpasses lydsystemet kontinuerligt ved hjælp af digital signalbehandling. Med input fra flere systemer i bilen justeres lyden akkurat, således at den samme optimale lydoplevelse opnås både ved stilstand og på den hurtige side af 200 km/t.

Annonce