Forside Nyheder

Danskerne nedgraderer deres TV abonnementer


TV-Direktør fra YouSee, Ulf Lund


Danskerne nedgraderer deres TV abonnementer


YouSee kan nu mærke at brugerne tilpasser deres TV pakker efter On-Demand tjenesterne har meldt deres ankomst.


Danskerne er i gang med at tilpasse deres TV-abonnement. Det er ganske få som helt fjerner deres flow-tv pakker, men flere vælger at gå en pakke ned. I branchen kalder man fænomenet for Cable-shaving.


TV-Direktør fra YouSee Ulf Lund udtaler til MediaWatch, at de amerikanske streaming tjenester har massive ressourcer, og samtidigt er smertegrænsen nået for hvad danskerne vil betale for TV pakker, men samtidigt mener Ulf Lund også, at f.eks. Netflix har en positiv effekt. Det har nemlig lært danskerne at det er nemt at streame TV. Og det giver også grobund for YouSee?s egen satsning YouBio.Kunderne nedgraderer


Hvor 70% af YouSee?s kunder tidligere havde abonnement på fuldpakken, er der sket et skred, og i dag er det nærmere 60% der har den fulde pakke, og resten enten mellem- eller grundpakken. Dette sparer kunderne for ca. 100 kr. om måneden, som de så kan bruge på f.eks. Netflix, HBO eller andre streamingtjenester. Det samme oplever Stofa, der overfor Mediawatch bekræfter YouSee?s udmeldinger.


YouSee er klar med et modsvar, hvor kunderne fra 1. juli kan vælge ala carte. Kravet om mindst 4 tilvalgskanaler forsvinder, men man skal dog minimum have grundpakken for at komme i gang.


Samtidigt fortæller Ulf Lund, at sidst på året udrulles der mere omfattende ændringer af TV-pakker og valgmuligheder.


Har du skiftet TV pakke efter streaming tjenesterne er kommet til?

Annonce