Forside Nyheder

EA springer Wii U over


 


Nintendo har ikke været superheldige med lanceringen af Wii U. Og nu har de fået endnu en hurdle, de skal overvinde.


Spilgiganten EA har nemlig besluttet sig for ikke at udsende nogle af deres store, kommende spiltitler til Nintendos konsol. Det skyldes, at konsollen tilsyneladende ikke kan afvikle titler baseret på en af EAs centrale spilmotorer. Eller i hvert fald ikke gør det godt nok.


En af EAs chefer, Johan Andersson, var onsdag i dialog med spil-fans, der stillede spørgsmål via Twitter. Her afslørede han, at forsøgene med at køre spil baseret på spilmotoren Frostbite 2 ikke var ?særlig lovende? og at spilgiganten derfor ikke ville udsende spil baseret på efterfølgeren, Frostbite 3, til Wii U. Det skriver Joystiq.


Det betyder blandt andet at kommende spil i serier som Mass Effect og Dragon Age, samt spillet Battlefield 4, ikke kommer til Wii U. Det skal der nok blive talt en del om på E3 i juni, hvor Recordere vil være til stede.

Annonce