Forside * Nyheder

Er Huawei på vej med verdens tyndeste smartphone?


Huawei slås stadig for at blive et større brand hos forbrugerne. Måske kan deres næste smartphone gøre udfaldet.


I sidste uge blev der nemlig lækket billeder af firmaets næste, store smartphone-satsning, P6-U06, der lige nu tager prisen som verdens tyndeste smartphone. Den er kun 6.18 mm tyk og er også i den lette ende med en vægt på kun 120 gram.


Men det behøver en telefon ikke nødvendigvis blive veldesignet og smuk af. Og de første billeder var ikke specielt imponerende. Nu er der imidlertid kommet nye billeder ud, der antyder, at Huaweis designere virkelig har gjort sig umage.


Billederne, der er kommet i hænderne på websitet Engadget via et anonymt tip viser en telefon med en flot ryg i sort, børstet metal, og elegante linjer.


Via en mexicansk website er det også blevet afsløret, at P6-U06 formentlig har en 1,5 GHz quad-core processor ombord og vil kunne fås med 2 GB ram.


Der er derudover substantielle rygter i omløb om en Huawei-event i London 18. juni, hvor telefonen bliver vist frem til verden.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.