Forside Nyheder

Facebook Forsinker First


Efter skuffende salg i USA og manglende succes for Facebook Home, bliver HTC First-lanceringen i EU udskudt.


Storbritannien og Frankrig, de to lande, der stod først i kø til at få HTC First lanceret, må vente på ubestemt tid på telefonen. Facebook har på grund af dårligt salg i USA og en knapt så imponerende download-rate på Facebook Home-launcheren valgt at holde lanceringen tilbage.


Ifølge Los Angeles Times er det fordi, Facebook vil tilføje nye features og forbedre Facebook Home, før de slipper HTC First fri på det europæiske kontinent.


Flere medier som ZDNet og Engadget, spekulerer dog i, hvorvidt telefonen nogensinde kommer ud i Europa, eller om den går samme vej som Microsofts KIN-telefon, der aldrig rigtig kom på butikshylderne nogen steder.


I Storbritannien nåede en hel del kunder hos telefonselskaberne EE og Orange at forudbestille telefonen. Disse forudbestillinger er nu blevet aflyst.


Kilder i den amerikanske mobilbranche fortæller Recordere, at HTC First angiveligt kun er blevet solgt i sølle 14.000 eksemplarer efter lanceringen for to måneder siden. Facebook Home skulle være downloadet omkring 500.000 gange på samme tid, hvilket heller ikke er ret imponerende.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.