Forside Nyheder

Flere tegn på Start-knappens tilbagevenden


Det er nu næsten 100% sikkert, at Start-knappen vender tilbage, når Windows 8 får sin første opdatering.


Det påstår i hvert fald Paul Thurrott, der har bloggen Paul Thurrott?s Supersite for Windows, der er en af de mere respekterede Windows-blogs derude. Og han har gode argumenter i form af billeder.


Han har nemlig fået adgang til et nyt build af Windows 8.1, den kommende opdatering til Windows, og som det kan ses på billedet ovenfor, sidder der en ny Start-knap i nederste venstre hjørne. Den nye Start-knap er lavet i form af det nye Windows-logo.


Dem, der også gerne vil have Start-menuen tilbage, bliver dog skuffede. Knappen vil kun lade én vende tilbage til Start-skærmen, der så til gengæld kan sættes til at vise alle apps som default. Apps?ne kan så arrangeres lidt som på en Windows Phone 8-startskærm, hvilket er det tætteste, vi kommer på en Start-menu.


Thurott fortæller også, at man i den nye build kan boote direkte ind i Desktoppen, i stedet for at skulle forbi Start-skærmen først. Derudover kan man give Start-skærmen den samme baggrund som desktoppen.

Annonce