Forside Nyheder

Lav din egen gaming tv-kanalGalleri: Hauppauge HD PVR 2 Gaming Edition Plus


Lav din egen gaming tv-kanal


Hauppauge lancerer HD PVR 2 Gaming Edition Plus, der giver mulighed for at optage lyd og video i HD-kvalitet fra spil og dele det med verden via live-streaming eller YouTube.


Amerikanske Hauppauge Digital sender nu streamingenheden HD PVR 2 Gaming Edition Plus på markedet i Danmark. Den lille boks har masser af funktioner, der giver gamere mulighed for at filme deres bedste gameplay i HD med fuld 5.1 Dolby Digital-lyd og at uploade det til YouTube samt dele det direkte med andre spillere online.
 


Lyd og billede i super kvalitet


HD PVR 2 Gaming Edition Plus har H.264-videoencoder. Boksen gør det muligt at optage lyd og HD-video fra bl.a. pc, Mac, Sony Playstation 3 og Microsoft Xbox 360 ved hjælp af en HDMI-indgang.
 
Med et optisk 5.1-kanal lydstik, kan der optages med fuld 5.1 Dolby Digital-lyd.
 


Diskuter taktikken med andre gamere


Ejere af en HD PVR 2 Gaming Edition Plus kan gratis downloade den fulde version af programmet HDPVRCapture Mac, der gør det nemt at optage spil på deres Intel baserede Mac OSX 10.7/10.8, og derefter at redigere det med iMovie. Programmet kan downloades her.
 
Den nye streamingboks, der er designet af gamere, tillader brugeren at oprette egne events, der kan følges af op til 1.000 følgere på Twitch- eller Ustream-kanaler. Der kan også oprettes diskussionsfora for at snakke taktik med andre brugere i realtid.
 


Nem redigering og upload til YouTube


Brugeren vil også opleve, at redigeringsmulighederne er blevet mere strømlinede og upload til YouTube kan udføres med et enkelt klik. En særlig feature betyder, at man kan mærke sine transmissioner med ens eget logo, ligesom det kendes fra traditionelle tv-kanaler. Optagelserne kan ses på computerskærme, der bruger det medfølgende program ArcSoft ShowBiz, og en real-time video-converter gør det muligt at se HD TV, mens der optages spil på harddisken.
 

Overblik over nye funktioner

– “One touch”-optagelser af gameplay og lydsporet inkl. kommentarer
– Optisk lyd for lydkvalitet i fem kanaler
– Hardware med indbygget streaming
– Logo-feature ? indsæt dit personlige logo på optagelserne
– Enkel redigering
– Upload til YouTube med ét klik
– Streaming af Twitch- eller Ustream-kanaler med programmet Hauppauge SteamEez
– Optag dit gameplay i 1080p HD fra Xbox 360, PS3 og WiiU
– Kompatibel med Mac
 
Hauppauge HD PVR 2 Gaming Edition Plus har en vejledende pris på 1.399 kr.

Annonce