Forside Nyheder

Nokia Lumia 928 er ikke den ny topmodelGalleri: Nokia Lumia 928


 


Nogle har kaldt Nokia Lumia 928 for en ny topmodel, men det er mere en ny variant i serien af Lumia 92x topmodeller.


“Introducing the Nokia Lumia 928 – a new expression of the world’s most innovative smartphone”.


Introduktion af Nokia Lumia 928 – en ny fortolkning af verdens mest innovative smartphone. Sådan indleder Nokia selv beskrivelsen af den nye smartphone.


På papiret er Nokia Lumia 928 en ganske kapabel smartphone. Den bedste fra Nokia til dato, og dermed nok den bedste Windows Phone på markedet til dato. Den har et af klassens bedste kameraer, med 8,7 Mpixel og forbedret blitz. En dual core Snapdragon processor, 1GB RAM, forbedret batteritid og et 4,5″ OLED display på 1280×768.


Bortset fra kameraet er resten efter specs. Nokia har udstyret Lumia 928 med det bedste, indenfor den hardware som Microsoft understøtter, og indtil der kommer en opdatering til Windows Phone 8 til efteråret, så er dette “as good as it gets”.


Men ikke specifikationer der ligefrem signalerer topmodel, vurderet i forhold at en topmodel helst skal være “cutting edge”, for at kunne tage en førerposition og holde den i en ny periode. Den nye telefon er – indtil videre – da også kun forbeholdt et enkelt telefonselskab i USA, Verizon Wireless. “Niche-salg” signalerer heller ikke just topmodel, og prisen $99 (kr. 560) med håndjern er kun det halve af hvad iPhone 5 og Galaxy S4 koster samme sted.


Så er Nokia Lumia 928 en ny topmodel?


Næppe, ellers ser det skidt ud for Nokias fremtid, hvis dette er telefonen der skal bære dem ind i år 2014. Så det er nok mere som de selv antyder: “a new expression” – en ny fortolkning – her mens vi afventer den næste “rigtige” nye Nokia Lumia topmodel.


Nokia fortæller ikke om modellen også dukker op her i Europa.


 Nokia Lumia 928 product specifications


Display: 4.5″ WXGA HD OLED; Resolution 1280 x 768, Aspect Ratio 15:9, Pixel Density 334 ppi; ClearBlack display, Sunlight Readability Enhancement (SRE), High Brightness Mode (HBM); Luminance 300 nits (nominal max), 500 nits (High Brightness Mode); Color depth 24 bit, 16M colors, refresh rate 60Hz; Super-sensitive capacitive touch enables interacting with the display with gloves and long fingernails; Display active area: 58.37 mm x 97.28 mm; 2.5D Corning® Gorilla® Glass 2


Battery: Integrated 2000mAh battery, Li-po, BV 4-NW


Processor: 1.5GHz dual core, Qualcomm MSM8960+WTR


Main Camera: PureView 8.7MP Auto Focus with Carl Zeiss Tessar f/2.0, 26mm True 16:9 optics, 1.4?m sensor; Optical Image stabilization; Xenon Flash for Still Images, 1.4?m sensor; Optical Image stabilization; Xenon Flash for Still Images; LED for Video; HD 1080p Video Capture @ 30 fps


Front facing camera: 720p HD video and 1.2MP still images


Memory: 1 GB RAM; 32GB internal memory (formatted capacity is less)

.

Annonce