Forside Nyheder

Nokia tager gas på kampen mellem Samsung og Apple


 


Hvilken er bedst, en Samsung Galaxy S4 eller en iPhone 5? Nokia mener, at fans af de to telefoner bør slutte fred?ved at købe en Lumia 920.


Samsung har netop sluppet en drillevideo løs på nettet, hvor de igen forsøger at ydmyge iPhone ved at vise en række funktioner iPhone ikke har. Samtidig kører Apple reklamer på amerikansk tv, hvor de praler af at der tages flere billeder med iPhone end med noget andet kamera i verden på daglig basis.


På sidelinjen af krigen mellem Samsung og Apple, og ikke mindst mellem deres fans, står Nokia og griner. I hvert fald, hvis man skal tro denne satiriske reklame, der i disse dage indtager de amerikanske tv-skærme.


I reklamen ender et stort bryllup i en kæmpe slåskamp mellem Apple-fans og Samsung-fans på henholdsvis brudens og brudgommens side. Alt imens står tjenerne og filmer hele seancen på en Lumia 920 og spekulerer over, om de mon ville holde op med at slås, hvis de kendte til Lumia?en i stedet.


Nokia forsøger her at køre på, at både reklame-krigen men også holdningerne blandt fans af de to mærker er lidt fjollet. Hvad synes du? Har Nokia ramt plet her?

Annonce