Forside * Nyheder

Nu kan du køre din YouTube-video i slow-motion


Når man lægger videoer op på YouTube, tilbyder sitet een en række redigeringsmuligheder. Nu er slow-motion een af dem.


Hvis du er så stolt af sønnikes scoring til fodbold den anden dag, skal det da op at ligge på YouTube. Og det skal da gentages i langsom gengivelse, skal det ikke?


Hvis det er missionen, behøver du ikke længere bruge timer med et filmredigerings-program, før du lægger videoen online. Nu kan du sætte dit klip i langsom gengivelse direkte i browseren.


Under YouTubes ?Enhancement?-muligheder i interfacet, hvor du lægger videoerne, kan brugere i USA ? og senere andre lande ? nu finde et skildpadde-ikon, der indikerer at du kan sætte videoen til at blive afspillet i hastigheder, der rangerer fra 12,5 til 50 procent af originaltempoet.


Videoen kan dog som vanligt ikke vare mere end 10 minutter.


Hvis man kender YouTube-communityet kan det ikke vare længe, inden nogen begynder at benytte dette til noget morsomt, funktionen slet ikke var beregnet til. Hvis du har en god idé til dette, så smid den i kommentarsporet.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.