Forside Nyheder

Samsung lancerer mini-udgave af Galaxy S4


Det gik stærkt. Knapt er Galaxy S4 kommet på gaden, før en mini-udgave også bliver lanceret.


Det tog ellers væsentligt længere tid for Samsung at lancere en miniversion af Galaxy S III, men denne har åbenbart været populær nok til at S4?eren skulle have en lillebror med det samme.


Dem, der synes at S4 er for stor, vil blive glade for at høre, at Super AMOLED-skærmen på S4 mini er på 4,3 tommer, i en opløsning på 960×540 pixels (qHD). Den har en 1,7 GHz dual-core processor ombord, modsat storebroderens fire kerner. Bagsidekameraet er på 8 Megapixels mod storebroderens 13, mens frontkameraet på begge telefoner er på 2 Megapixel (1,9 på S4 mini for at være helt nøjagtig.)


Batteriet på S4 er naturligt nok også lidt mindre, 1900 mAh, men det betyder til gengæld også, at telefonen er kommet ned på 107 gram i vægt. Derudover er de fleste specs nogenlunde de samme, når det gælder forbindelsesmuligheder, og S4 mini kan ligesom sin storebror benytte microSD, så man selv kan styre, hvor meget lagerplads, man vil have.


Telefonen får en udsalgspris på 3.799 kroner og lander i butikkerne i slutningen af juli.

Annonce