Forside Nyheder

Sharp klar med nye flagskibs LED TV
Sharp 8-serie LED TV (LE857) 


Nye flagskibs LED TV fra Sharp


Sharp lancerer LE857 i 60-80 tommer, energivenligt med fjernbetjening via mobiltelefon.


Sharp lancerer en ny serie Smart-TV, hvor der lokkes med et “knivskarpt billede, stilrent design og innovative funktioner”.


Sharps mobilapps kan både supplere og erstatte fjernbetjeningen, og lader dig også streame fotos, musik og video direkte fra telefonen til 60?, 70? eller 80? HD-skærmen.


På tekniksiden lover Sharp den hidtil bedste billedkvalitet for deres LED TV, med deres 800 Hz Active motion og tredjegenerations Quattro 3D teknologi, samtidig med at de holder et lavt energiforbrug.


Tilslut webkamera til samtaler over Skype via tv eller aktive 3D-briller for at opleve 3D-film hjemme.


“Vi var først med et 80″ tv. Nu vil vi øge udbuddet af 60″ og opefter. Uanset om du vil opleve fornemmelsen af at være på et stadion eller i en biograf, vil disse tv’er give dig følelsen af at være på forreste række, hvor det sker. Desuden gør den tyndere aluminiumsramme på kun 15 mm, at det ser smukt ud på væggen”, lyder det fra Per-Martin Öhman, der er Sharps nordiske produktchef.


 


Bruger mindre strøm


Sharps Quattronteknik supplerer de sædvanelige RGB (røde, grønne og blå pixels) med en fjerde gul farvepixel. Det giver ifølge Sharp et skarpere billede, med blødere farveovergange og et samlet set klarere billede. Tilføjelsen af den gule farvepixel giver desuden en mere effektiv udnyttelse af skærmens LED-lys, og dermed et betydeligt mindre strømforbrug.


Samtlige modeller er i energiklasse A+, selv den store 80″. 
Fjernbetjen TV’et med mobilen


Med Sharps AQUOS Remote Lite app kan du supplere fjernbetjeningen med din smartphone, men også sende og streame media til dit TV.


Via klik eller svirp skifter du kanal, justerer lydstyrken, sætter på pause, spoler, optager og meget mere. Via din internetforbindelse kan du streame fotos, musik og video direkte til dit tv i fuld HD-kvalitet.


 


Tv’et som billede når du ikke ser tv


Med “wallpaper mode” kan du desuden bruget tv’et i stand-by tilstand som kunstværk eller fotoramme.


Du vælger selv motivet, og lysstyrken er lav, hvilket ikke blot giver motivet et realistisk udseende med også giver et minimalt strømforbrug.


 


 

Sharp 8-serie LED TV (LE857)


 


 


Nøgleord


AQUOS 1080p LED
Quattron color intensification
Clear Picture processor
Smart TV med dual-core processor, indbygget Wi-Fi og webbrowser
Aquomotion800 med 200Hz panel
Aktiv 3D
35W højttalere med indbygget subwoofer
Wallpaper mode
Slankt aluminiumsdesign i sølv med ?diamond-cut? ramme
Fås i 3 størrelser: 60″, 70″ og 80″


 


Pris og tilgængelighed


Kommer på gaden sidst i maj måned


Priserne er ikke oplyst

Annonce