Forside Nyheder

Viasat klar med DR NU og DK4
Foto: DK4 


Parabolkunder hos Viasat får nu adgang til arkivtjenesten DR NU på TV-boksene, og samtidig åbnes for kanalen DK4.


Viasat giver nu parabolkunder med Viaplay på tv-boksen har adgang til arkivtjenesten DR NU.


“Flere og flere af vores kunder gør brug af muligheden for at se deres yndlingsprogrammer, når det passer dem. Derfor sørger vi for hele tiden for at styrke vores ondemand-tilbud. Seneste skud på stammen er tilføjelsen af arkivtjenesten DR NU, som tilbyder en lang række af DR?s populære programmer som “Spise med Price”, “X Factor” og “Rejseholdet”, fortæller adm. direktør for Viasat, Jette Nygaard-Andersen, og fortsætter:


“Derudover er TV 2’s play-tjeneste TV 2 OD tilgængelig sammen med en masse indhold fra Viasat Film, forpremiere på og muligheden for at gense mange af TV3?s programmer samt meget andet, så jeg vil påstå, at vi kan tilbyde et af markedets stærkeste ondemand-produkter til vores kunder.”


Fra starten af juni bliver kanalen DK4 også tilgængelig for Viasats kunder. .


Dansk indhold hitter – også hos Viasats kunder. Derfor har Viasat indgået en aftale med dk4, så kanalen bliver en del af underholdningstilbuddet fra d. 4. juni for Viasats parabolkunder og lidt senere for Viasat-kunder hos Waoo”, slutter Jette Nygaard-Andersen.

Annonce