Forside Nyheder

Viasat sender Champions League-finale i 3D


Viasat sender Champions League-finale i 3D


Med en 3D-fladskærm og et abonnement hos Viasat er der udsigt til ekstra god underholdning i weekenden. Champions League-finalen mellem Bayern München og Borussia Dortmund vises nemlig live på kanalen Viasat3D, som er tilgængelig eksklusivt for Viasats parabolkunder.


Flere og flere danskere får mulighed for at se tv i 3D. Ifølge Branchen Forbrugerelektronik har næsten 40 procent af alle nyere fladskærme en 3D-funktion, og de seneste tal fra Danmarks Statistik viser, at der står et 3D-tv i næsten hvert femte danske hjem. Lørdag aften sørger Viasat for, at der leveres mere indhold til de nye fladskærme, når en af verdens største sportsbegivenheder vises i 3D.


?Ingen tvivl om at lørdag bliver en af de største sportsaftener i meget lang tid med både Champions League-finalen og boksebraget mellem Mikkel Kessler og Carl Froch. Vi vil gerne give vores kunder den bedst mulige oplevelse, så foruden finalen og boksestævnet i flot HD-kvalitet kan Viasat-kunder med en 3D-fladskærm følge Champions League-kampen på vores kanal Viasat3D. Fodbold i 3D fungerer rigtig godt. Det giver en fornemmelse af at være til stede på stadion. Man føler nærmest, at man står helt nede på sidelinjen?, siger Jette Nygaard-Andersen, adm. direktør i Viasat.


Det er første gang nogensinde, at to tyske hold mødes i en Champions League-finale, men det er langt fra første gang, at Viasat tilbyder Champions League-fodbold i 3D. I 2011 stod Viasat selv bag en omfattende 3D-produktion, da F.C. København mødte Chelsea i ottendedelsfinalen i Parken i København. Viasat var desuden den første tv-udbyder til at introducere 3D-tv i Danmark med lanceringen af en 3D-tjeneste i 2010, hvor kunderne fik adgang til bl.a. fodbold, ishockey og golf samt on demand-film. I 2012 blev en reel 3D-kanal lanceret – Viasat3D – med både film og sport. I dag sender kanalen 24 timer i døgnet.


Viasat3D tilbydes til alle Viasats parabolkunder. For at kunne se kanalen kræver det, at man har en 3D-fladskærm med tilhørende briller samt en ViasatHD- eller ViasatPlusHD-boks og abonnement på Stor Danmarkspakke.


Årets Champions League-finale på Wembley Stadium vises også på TV3+ og TV3+ HD, og skulle man være på farten, mens kampen spilles, kan den følges live på pc, smartphone og tablet på onlinetjenesten Viaplay.


Det er lørdag aften den 25. maj, at kampen fløjtes igang.


Kilde: Pressemeddelse, Viasat

Annonce