Forside Indhold og distribution Musik

Apple iRadio: Så er aftalerne i hus


 


Apple er klar med musikken til iRadio, efter at også aftalen med Sony er i hus.


Så er Apple klar til det indledende pressemøde (keynote) på udviklerkonferencen WWDC mandag.


Den sidste aftale med de store pladeselskaber er kommet i hus nu. Det skriver AllThingsD, der er digitalmagasinet til avisen The Wall Street Journal.


Det betyder at Apple nu har aftaler med alle de tre store pladeselskaber: Sony Music, Warner Music Group og Universal Music Group.


Dermed er arbejdet ikke færdigt, udover de mindre spillere på markedet mangler angiveligt også en aftale med Sony/ATV, der er Sonys musikdistributionsselskab.


Men det vurderes at Apple nu er klar til at annoncere iRadio mandag aften dansk tid, og så får vi at se om rygterne om den nye musiktjeneste passer.


iRadio er ikke er det officielle navn, men det navn, medierne har givet tjenesten. Det forventes at blive en kunstner-baseret radiotjeneste á la Pandora, Google Music Explore og radiotjenesterne i WiMP og Spotify, og rygterne vil vide at der kommer gratis radio betalt af reklamer.


 


Mandag kl. 19


Følg med her på recordere.dk mandag kl. 19, hvor vi er klar med live blog og nyheder, samme aften som Microsoft og Sony også er på scenen med deres nye spillekonsoller.


Live: Apple iRadio og iOS 7

Annonce