Forside Nyheder

B&O lyd i Aston Martin VanquishGalleri: Aston Martin Vanquish Volante med B&O lyd


 


Aston Martin Vanquish Volante er topmodellen i Aston Martins portefølje, med B&O lyd som standardudstyr.


Systemet er bygget på de samme grundkomponenter som til Aston Martin Vanquish Coupé. Bang & Olufsens lydingeniører har fokuseret på, at lyden er optimal, selvom farten er høj og/eller kalechen er nede.


Den udfordring blev løst ved at lydsystemet automatisk detekterer om kalechen er oppe eller nede, og med yderligere input fra motorstyringen, ventilationssystemet og en indbygget mikrofon optimeres systemet kontinuerligt til de forskellige brugssituationer.


Fører og passager får en forsmag på, at der venter dem noget helt ekstraordinært, når de ser to patenterede akustiske linser, som elegant
løfter sig fra instrumentbrættet, når systemet tændes.


Når bilen tændes rejser to akustiske linser sig fra instrumentbordet, mens nogle af de øvrige 11 højttalere er mere diskret placeret bag aluminiumgitre i farver efter ejerens ønske (Sort, Basalt eller Iridium). Subwooferen er usynlig for føreren.


 


 
Galleri: Aston Martin Vanquish Volante med B&O lyd


 


 


Pris og tilgængelighed


Produktionen af Aston Martin Vanquish Volante begynder senere i 2013.


Prisen er ikke oplyst.


 


 
Galleri: Aston Martin Vanquish Volante med B&O lyd 


 

Annonce