Forside Nyheder

Flere billeder lækket af ny iPhone
Lækkede billeder af iPhone 5S? Fotos: MacRumors.com 


Kameraet lader til at være i fokus hos Apple, for den næste iPhone, hvis disse nye lækkede billeder er ægte.


Hjemmesiden Macrumors.com har fået fat i flere mere detaljerede billeder, af noget der ligner dele til en iPhone. Men det er ikke noget fra de eksisterende modeller.


Derimod er der lighed med andre tidligere lækkede billeder, af forskellige komponenter der angiveligt er til den næste iPhone. Den model som medierne har døbt iPhone 5S.


Hvis dette er lækkede billeder af løsdele til en iPhone 5S, så understøtter de tidligere rygter om at Apple har fokus på kameradelen. Vedvarende rygter peger mod et 12-13 mpixel kamera, forbedret blitz og nightshot (optagelser i mørke), og billederne her viser en anderledes og større blitz/videolys.


Selvom disse og tidligere lækkede billeder ikke afslører meget om selve telefonen, så peger mere og mere mod at næste iPhone udvendigt vil ligne den nuværende iPhone 5, men altså opdateret på en række punkter.


Batteriet på billederne ovenfor er også lidt større end det i iPhone 5.


 


Sådan forestilles de


Hjemmesiden macotakara.jp har fået lavet nedenstående grafiske fremstillinger (renderinger), der opsummerer de forskellige lækkede billeder og mål.


De har også medtaget rygtet om, at iPhone 5S får en tredje farvevariant, som er guld/champagne (selve nuancen er der usikkerhed om).


 

Grafisk fremstilling af mulig iPhone 5S. Foto: macotakara.jp


 


Udover en iPhone 5S, så ventes Apple også at lancere en billigere iPhone-model. En model der er i plastichus, og lidt tykkere end de eksisterende modeller, men samme størrelse 4″ skærm som iPhone 5.


Der er begyndt at dukke instruktionstregninger til cases og bumpers op, og denne grafiske fremstilling (rendering) er lavet ud fra disse. Der er altså ikke tale om lækkerede billeder her, men om et kvalificeret gæt baseret på forskellige læk fra produktionsmiljøet.


 


Grafisk fremstilling af mulig billigere iPhone. Foto: macotakara.jp


Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.