Forside Nyheder

Flere Nokia-lækager tyder på at EOS er på vej


Det er efterhånden ingen hemmelighed, at Nokia er på vej med en Lumia med et kæmpekamera


Dette blev for nylig mere end antydet af lækkede spionfotos. Nu er der imidlertid kommet flere spionfotos ud på nettet, der viser, hvad der angiveligt er skallen til en ny Nokia-smartphone med kæmpekamera.


De tidligere spionfotos viste en gul skal, og nu ser vi så billeder af en rød skal. Det er netop de to farvenuancer, Nokia satsede på ved lanceringen af Lumia 920, så det kunne godt tyde på, at billederne er autentiske.


Biillederne kommer fra det kinesiske Windows Phone-website WPXAP.com og er blevet viderebragt i mere forståelig form af Mynokiablog.com. Hullet til kameraet svarer nogenlunde overens med det kamera, der sidder i eksperimental-kameraet Nokia 808, der har 41 megapixel, benytter sig af Nokias PureView-teknologi og i det hele taget tager ret fremragende billeder.


Rygtet om den nye Nokia, der internt i organisationen har kodenavnet EOS, siger ikke noget om, hvorvidt de fulde 41 megapixel kommer med i den næste Lumia, men det ser ud som om, at der i hvert fald bliver tale om en Windows Phone med et kamera, der er noget ud over det sædvanlige.

Annonce