Forside Indhold og distribution Film

GALAXY S4 med LTE-A er på vej


Downloads på tre gigabit i sekundet på en mobil enhed? Det lyder fantastisk, men også som noget, der ligger nogle år ude i fremtiden.


Og dog. For flere steder i verden, bl.a i Rusland, er de nemlig allerede begyndt at rulle næste udgave af LTE-teknologien, LTE-Advanced, ud til mobilbrugerne. Denne standard er blevet målt til at kunne håndtere helt op til 3.3 Gbps downloads.


Det hjælper dog ikke ret meget, hvis man ikke har en LTE-A-telefon, og dem har der ikke været ret mange af indtil videre.


Nu kommer en af de mest populær smartphones imidlertid som LTE-A-telefon. Det er Samsungs GALAXY S4, som Samsung-chefen JK Shin netop har talt lidt med Reuters om. Ifølge Shin har Samsung lavet et samarbejde med Qualcomm om et nyt chipset, der kan håndtere den forbedrede LTE-standard. Udgaver af GALAXY S4 med det nye chipset skulle komme ud senere i år.


Realistisk set skal man dog næppe forvente 1 Gbps på mobilen lige foreløbig, men en fordobling af den nuværende hastighed på LTE kan der godt blive tale om ifølge Reuters.

Annonce