Forside Nyheder

Huawei lancerer Ascend P6


Huaweis Ascend P6-telefon blev lanceret i London i går. Og den ser godt ud.


Der var allerede lækket pressefotos på nettet af den kommende Huawei-telefon, men nu kender vi fakta.


Huawei har lagt sig op ad Apples populære aluminiumskant-design fra iPhone 4/4S, men i Acend P6 får du en 4,7? skærm med 1280 x 720 pixels, og en telefon, der er tyndere end iPhone 5. Den er kun 6,18 mm tynd, og dermed formentlig den tyndeste telefon på markedet lige nu. Den vejer heller ikke mere end 120 gram.


Der er dog alligevel blevet plads et microSD-slot, der kan udvide de 8GB lagerplads ombord. Der sidder en 1,5 GHz quad-core K3V2-processor i den og 2GB ram, hvilket er en allerede relativt udbredt konfiguration. Så her har Huawei ikke været så ambitiøse.


Huawei har til gengæld skruet op for kameraet på fronten, der er på fem megapixel, så der skulle være masser af muligheder for at tage gode selfie-billeder. Frontkameraet er dog kun på 8 megapixel, hvor man i 2013 godt kunne forvente 12-13 stykker.


Telefonen kommer med Android 4.2.2., og har Huaweis egen Emotion-interface ombord. Men før du sætter forventningerne op, skal du vide, at Ascend P6 kun er en 3G-telefon, der dog kan klare op til 21 Mbps med HSPA+


I skrivende stund kender vi ikke detaljer om lancering og pris i Danmark, men disse detaljer kan komme for en dag allerede onsdag. Den europæiske pris bliver dog 449 Euro og den lander i EU i juli.

Annonce