Forside Nyheder

Huawei vil give fashionistaer en chance for at se tåbelige ud


Huawei opfordrer i pressefotos til en brug af tablets, de færreste nok vil benytte sig af.


Det er en af de situationer, hvor selv ikke den flotteste model og den bedste fotograf kan gøre tingene bedre. Man kommer bare aldrig til at se særlig smart ud, når man holder en 7-tommers tablet op til øret for at lave et telefon-opkald.


Alligevel er det den slags brug, Huawei opfordrer til i pressefotos for deres nye 7-tommers MediaPad 7, der endda har fået det mode-orienteret tilnavn Vogue. Der er tale om en Android-tablet i skrabeklassen med en 1024×600 pixels IPS-skærm, en quad-core 1,2GHZ Cortex A9-CPU, som Huawei selv har lavet, 8GB lagerplads, et 3-megapixels kamera og et slot til microSD.


Ifølge Huawei skal aluminium-unibody-designet appellere til ?Fashionistaer, teknologi-fans, underholdnings-junkier og folk, der forventer mere fra deres teknologi.?


MediaPad 7 Vogue lægger sig dermed i samme klasse som ASUS FonePad, og Galaxy Note 8.0, der alle også kan lave telefonopkald. MediaPad 7 Vogue har dog kun 3G, ikke 4G.


Tablet?en kommer på gaden i Kina senere på måneden. Der er endnu ikke noget nyt om en eventuel dansk pris eller lancering.

Annonce