Forside Nyheder

LG CM3330 musikanlægGalleri: LG CM3330


 


Ved første øjekast ligner det en soundbar, men det er et mikrosystem med Bluetooth, CD, FM – og DAB.


Det er lidt noget snyd at vi har valgt at vise den lime-grønne model på første billede, for lige den udgave er ikke sat til salg i Danmark (endnu).


Det er derimod den hvide og den sorte udgaver af LG Electronics nye mikrosystem CM3330, som er skræddersyet til moderne brugeres krav om at kunne lytte til musik på forskellige måder og fra flere forskellige kilder. Mange af os har stadig vores gamle cd-samling, vi downloader MP3-numre på computeren og streamer musik via vores smartphones med tjenester som Spotify og Deezer.


CM3330 understøtter trådløs streaming via Bluetooth og er samtidig udstyret med flere andre lydindgange, som gør det let at tilslutte og afspille musik fra smartphones, bærbare computere, tablets og andre kompatible enheder.


Der er også en USB Smart-indgang, for tilslutning af smartphone eller tablet via Android eller iOS via USB-kabel. Så kan enheden lade op imens.


CM3330 fås også i en udgave med DAB-radio (incl. DAB+).


 


Pris og tilgængelighed  • CM3330W (hvid) / CM3330B (sort) koster kr. 2 699,-

  • CM3330WDAB (hvid) / CM3330BDAB (sort) koster kr. 2 999,-

Annonce:
Forrige artikelWimp Hi-Fi byder på CD-kvalitet
Næste artikelKlumme: Sony 1-0 Microsoft
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.