Forside Produkter HiFi & Surround

Musical Fidelity V90 DAC



Galleri: Musical Fidelity V90 DAC


 


Her er efterfølgeren til Musical Fidelitys største DAC-succes til dato.


For mange år siden, tilbage i 1987, stod Musical Fidelity bag den første separate high-end DAC i verden, og over årene er der kommet mange nye modeller til.


Nu lanceres en opdateret version af firmaets største salgssucces til dato, V-DAC II. Den nye hedder V90 DAC, og er som de øvrige V-komponenter designet til at levere “maksimal ydelse i minimal indpakning, og dermed minimal pris” som importøren udtrykker det.


Musical Fidelity V90 DAC har alle ind- og udgange er placeret på bagsiden.


Disse tilslutninger indbefatter asynkron USB, der understøtter op til 24 bit 96 kHz uden behov for installation af drivere. Dertil en coaxial SPDIF indgang, som understøtter op til 24/192, samt to optiske TosLink indgange – én mere end i tidligere modeller. Der skiftes mellem de enkelte indgange ved hjælp af en vippekontakt på fronten.


De digitale signaler upsamples til 192 kHz, og leveres til konverteren der arbejder i 32 bit, hvor forgængeren måtte nøjes med 24.


Den minimalistiske konstruktion benytter få, men topkvalitets komponenter, som medfører en meget høj teknisk performance, bl.a. et jitter-niveau som producenten opgiver til bare 12 picosekunder, samt et ekstremt lavt niveau af støj og forvrængning. Alle aspekter af D/A konverterens performance er forbedret fra den tidligere model, samtidig med at byggekvaliteten er øget. 


 


 




Galleri: Musical Fidelity V90 DAC


 


Pris og tilgængelighed


Musical Fidelity V90 DAC koster kr. 1.999,-.


Ventes klar til levering i begyndelsen af juli.


Importør: KC Audio (find nærmeste forhandler på hjemmesiden)

Annonce