Forside Indhold og distribution Musik

Napster har åbnet musiktjeneste i Danmark

 


Napster er åbnet i Danmark


Spotify-konkurrenten Napster udvider nu i Europa, og Danmark er blandt de 13 nye lande, der kan streame med allerede nu.


Konkurrencen på markedet for streaming musik skærpes yderligere. Napster går ind i Danmark med et bredt musikkatalog på 20 mio. numre.


“Vi ved, at danskerne er et musikelskende folk, som ligger i den absolutte top i den digitale verden. 8 ud af 10 danskere lytter dagligt til musik og 1 ud af 4 streamer allerede musik hver dag. Derfor har det været en topprioritet for Napster også at kunne tilbyde de danske musikforbrugere den ultimative adgang til at lytte til deres yndlingsmusik og opdage ny musik via verdens største udbyder af kvalitetsmusik”. fortæller Thorsten Schliesche, der er Senior Vice President i Napster, og fortsætter:


“Hidtil har Napster kun udbudt sine services i Europa i Tyskland og i Storbritannien. Fra i dag har de danske musikelskere endelig fået adgang til frit at opleve og nyde det meget omfattende antal musiknumre til en meget konkurrencedygtig pris”.


Du kan gemme musik i dit eget arkiv, som du også kan lytte til offline. Og når du foretager ændringer på én enhed, bliver de automatisk synkroniseret med dine andre digitale enheder.


Med Napster Music Guide kan brugerne gå på opdagelse i ny musik, udforske Napster-redaktionens playlister, fordybe sig i portrætter og tjekke anbefalinger af kunstnere og bands, samt høre personlige interviews med yndlingskunstnerne.


Samtidig med lanceringen i Danmark, introducerer Napster også streamet musik i Østrig, Belgien, Finland, Frankrig, Irland, Italien, Luxembourg, Norge, Portugal, Spanien, Sverige, Schweiz og Holland.


 


 
Galleri: Napster på computer


 


 


Pris og tilgængelighed


Abonnementet kostet 99 kr/måned, og givet adgang til at streame ubegrænset på op til 3 enheder.


Der er en 30 dages prøveperiode.


Kunder, der køber og registrerer et Sonos PLAY:3 inden den 15. juli 2013, kan gratis få Sonos BRIDGE og 60-dages adgang til Napster Unlimited.


Se mere på napster.com


 


 
Galleri: Napster på iPad


  
Fakta om Napster


Funktioner • Stream og lyt til 20 millioner musiknumre
 • Søg og find musik efter genre, kunstner, sang og album
 • Få adgang til flere end 100 forprogrammerede radiokanaler og playlister, eksklusive inter-views med kunstnere, diskografier og biografier
 • Gem og aflyt et ubegrænset antal af dine favoritsange, playlister eller hele albums på din computer, tablet eller smartphone – også offline, når du er uden internetforbindelse
 • Afspil musik på et utal af elektroniske enheder, herunder smartphones, MP3-afspillere, til-sluttede flerrumsystemer som Sonos, TV-systemer og dekodere. Se den komplette liste over enheder her
 • Kommunikér med dine Facebook-venner og følg andre Napster-brugere og opdag fantasti-ske nye kunstnere
 • Stream musik på op til tre mobile enheder (Apple iOS eller Android)
 • De ændringer, du foretager, bliver automatisk synkroniseret med alle de enheder, du benytter.


Apps


Gratis apps er tilgængelige til download i iTunes Store, Google Play og på Napsters hjemmesideFilformat / Lydkvalitet • Streaming offline: 192 kbps AAC
 • Streaming online: 128 kbps MP3
 • Gennem Napsters apps: 192 kbps AAC


Systemkrav • Styresystem: Windows, Mac, Linux; Firefox 2.0 eller senere
 • Browser: Internet Explorer 8.0, Firefox 10.0, Chrome 17.0 eller Safari 5.0 (Pop-ups, Java-Script og Cookies skal være tilladt)
 • Musikafspilning: Flash i version 10.0.45.2 eller senere; Flash Blocker skal være deaktiveret


 

Galleri: Napster på iPhone
Galleri: Napster på Android


 


Napster for iOS

Napster for Android

 

Annonce