Forside Nyheder

Netflix bestiller ny sæson af Hemlock Grove


Netflix fortsætter strategien med det eksklusive -og dette tilfælde uhyggelige- indhold.


Allerede nu går vi og venter på anden sæson af Netflix? første, eksklusive serie, den norsk/amerikanske serie, ?Lilyhammer?. Anden sæson af megasucces?en ?House of Cards? er allerede ved at blive produceret, og nu kommer der så også en melding om en tredje Netflix-serie, ?Hemlock Grove?.


Serien, der er produceret af en af horror-genrens mestre, Eli Roth, får mindst én sæson mere, lyder det fra Netflix.


Serien fik ikke lige så meget ros i pressen som f.eks. ?House of Cards? gjorde, men ifølge Eli Roth har der været massiv respons fra fans verden over. Og disse fans kan godt begynde at glæde sig, for ifølge Roth var første sæson kun ?ren opvarmning?.


?Forbered jer på at blive skræmt på måder, I aldrig havde forventet?, siger producenten om den mørke blanding af horror og sæbeopera. Anden sæson af ?Hemlock Grove? får premiere i 2014.

Annonce