Forside Nyheder

Nye billeder af Nokia EOS med metal-krop


Metal eller plastik? Det er altid et spørgsmål, nye smartphone-købere stiller sig selv. Snart gælder det også Nokia-fans.


Det er skulle man i hvert fald tro, hvis den seneste billed-læk omkring Nokias kommende EOS-smartphone har noget på sig. Smartphonen med kodenavnet EOS forventes at have et revolutionerende godt kamera ombord med et større objektiv, end vi normalt finder i smartphones.


Billederne af metalchassiset dukkede først op, mens verdens gadget-opmærksomhed var optaget af sidste uges Xbox One mod PlayStation 4-battle. Men henover weekenden dukkede det op igen, fra en kinesisk kilde, viderebragt af Engadgets kinesiske redaktion. De havde fundet billederne på det sociale netværk Sina Weibo.


Det interessante ved disse billeder, er at man i baggrunden kan se minimum 12 chassis?er, hvilket godt kunne tyde på, at telefonen er i produktion og at det er den, vi vil se mere til i næste måned, når Nokia holder pressemøde i New York 11. juli.


 

Annonce