Forside Nyheder

OFFICIELT: Samsung GALAXY S4 Zoom kameraGalleri: Samsung GALAXY S4 Zoom kamera


OFFICIELT: Samsung GALAXY S4 Zoom kamera


Går du og overvejer, om du skal bytte telefonen ud med en ny model eller satse på et nyt kamera? Nu slipper du nu for at vælge. I dag præsenterer Samsung nemlig Samsung GALAXY S4 zoom, en helt ny hybrid, der fusionerer det bedste fra smartphonen og kompaktkameraet.


GALAXY S4 zoom er resultatet af Samsungs ambition om at udvikle et produkt, der kan klare rollen som både højtydende smartphone og kompetent kamera uden at gå på kompromis. Modellen kombinerer det stilfulde udseende fra GALAXY S4 med en avanceret kameraoptik. Den er desuden udstyret med mange af de kendte egenskaber fra GALAXY S4 ? blandt andet S Translator, Story Album og Group Play.


Med Zoom Ring får du nemt og enkelt adgang til de vigtigste funktioner. Eksempelvis muligheden for at tage et billede samtidig med, at du taler i telefon – og med det samme dele billedet med den, du taler med. Eller foto-funktionerne Smart Mode og Smart Mode Suggest, der hjælper dig med at finde de helt rigtige indstillinger ud fra de omgivende lysforhold. Og med Samsung Link overfører du nemt billeder trådløst til andre Samsung kompatible enheder som bærbare computere eller tablets.


GALAXY S4 zoom er udstyret med Android Jelly Bean 4.2 og lanceres både i en 3G og en 4G version.


FAKTA:


GALAXY S4 zoom kombinerer en BSI CMOS-sensor, optisk billedstabilisator og Xenon Flash med den nyeste teknologi fra GALAXY S4. 16 megapixel kamera på bagsiden, 10x optisk zoom, optisk billedstabilisator, 24-240mm, f3.1-f6.3. Kamera på forsiden med 1,9 megapixel. ISO 100-3200, Fuld HD (1920×1080 30p). Skærm: qHD sAMOLED på 4,3 tommer, 1.5GHz dual-core processor, 8GB intern hukommelse (tilgængelig hukommelse cirka 5GB), MicroSD op til 64GB samt 1.5 GB RAM, Android 4.2 (Jelly Bean), understøtter WiFi a/b/g/n 5GHz, NFC, Bluetooth 4.0 (LE), A-GPS + Glonass. Vægt på 208 gram (med standardbatteri) og måler 125,5 x 63,5 x 15,4 mm. Batteri 2,330mAh. 3G-versionen kommer i butikkerne til august til en vejledende udsalgspris på 4.100 kroner og 4G-versionen lanceres i september til en vejledende udsalgspris på 4.500 kroner.


Kilde: Pressemeddelse, Samsung Nordic

Annonce:
Forrige artikelKlumme: Sony 1-0 Microsoft
Næste artikelNetflix klargør flerbruger-adgang
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.