Forside * Nyheder

PocketCell Duo – ekstra batteri til 2 enheder


Denne bærbare batterioplader, til smartphones og tablets, kan give ekstra strøm til to enheder samtidig.


De fleste kender nok forskellige løsninger, til at få ekstra strøm med på farten. Forskellige former for batterier man kan tage med på farten, for at oplade eksempelvis en smartphone.


Her er et nyt bud i den kategori: PocketCell Duo fra Innergie, der giver mulighed for at oplade to enheder samtidig via USB.


Duo-løsningen er en kompakt, genopladelig batteripakke med en kapacitet på 6.800 mAh. Det rækker til opladning af 4 smartphones, men den kan også bruges til tablets. Opladeren registrerer selv, hvilken USB-port der anvendes, og hvor meget strøm der skal til at oplade batteriet i den mobilenhed, der er tilsluttet.


Der medfølger et adapter-kabel der virker til ældre Apple-produkter (det store stik), mikro-USB- og mini-USB. Men på selve batteriet er det almindelige USB-stik, så enhedens eget opladerkabel kan tilsluttes her.


PocketCell Duo selv genoplades via USB, og kan derfor også påfyldes i bilen eller fra en laptop. Kapaciteten rækker ifølge producenten til disse ekstra ca. brugstider:


iPod – 150+ timer
iPhone – 52+ timer
iPad – 7+ timer
Smartphone – 30+ timer
HTC/Blackberry – 30+ timer
Tablet-PC – 5+ timer
MP3-afspiller – 220+ timer
Spilkonsol (bærbar) – 20+ timer


Vægten er 132,5 gram.


 



 


Pris og tilgængelighed


Innergie PocketCell Duo kommer på markedet i juli måned.


Den vejledende pris er kr. 999,-

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.