Forside Nyheder

Så er vi klar til E3


 


Mandag eftermiddag og aften dansk tid går det løs med åbningen af den store spilmesse E3 i Los Angeles.


Recordere.dk er som vanligt på pletten til den 18. Electronic Entertainment Expo, der egentlig først åbner officielt tirsdag, men som altid tyvstarter mandag med en række pressekonferencer. Spilfirmaer som giganten EA holder også pressekonference mandag, men det er to andre pressekonferencer, der kommer til at tage al fokus hhv. mandag morgen og mandag eftermiddag, lokal Californien-tid.


Microsoft starter nemlig kl. 9.30 (18.30 dansk tid) med deres officielle Xbox One-event, som de har lovet bliver fokuseret på spil. Alle de smarte TV-funktioner er allerede blevet afsløret ved pressemødet i sidste måned, og derfor er det tid til at se, hvad Xbox One kan levere til gamerne.


Sent på eftermiddagen er det så Sonys tur, der vil vise PlayStation 4 frem til verden, efter den noget design-løse spec-præsentation, vi fik tidligere på året. Begge disse presse-events vil få stor opmærksomhed, også selvom Microsoft skal slås om opmærksomheden med Apple, hvis WWDC-åbningskeynote kører samtidigt med Xbox One-lanceringen.


Derudover vil E3 byde på en række spil-lanceringer, men her på sitet vil vi primært fokusere på de nye hardware-lanceringer, der også bliver vist frem på messegulvet i den kommende uge. Hold øje med disse sider.


Hvis du gerne vil følge PlayStation-eventen, der foregår midt om natten dansk tid, kan du læse mere her.


Apple-keynoten dækker vi selvfølgelig live.

Annonce