Forside Nyheder

Så kører vi igen: Apple I bortauktioneres for tre mio. kroner


Endnu en Apple I kommer nu under hammeren, denne gang på hjemmesiden for det fine auktionshus Christie?s.


Denne version af computeren, der reelt set kun består af en printplade med nogle microprocessorer på, er fæstnet til en træplade, hvor der også sidder et keyboard. En båndoptager til data og originale dokumenter som f.eks. en brugermanual følger med, og det giver ifølge Christie?s en værdi på 500.000 dollar, eller lige under tre millioner kroner.


Når auktionen starter, er startprisen dog nede på 1,8 millioner kroner, men denne udgave af Apple I forventes at komme op over dens estimerede værdi, når auktionen lukker 9. juli. I sidste måned blev der også solgt en Apple I i Tyskland, hvortil der hørte en lille skærm. Slutprisen landede på lige omkring fire millioner kroner, hvilket er det højeste, en Apple I er blevet solgt for til dato.


Om denne Apple I kan slå denne rekord, finder vi ud af om to en halv uge.

Annonce:
Forrige artikelXbox One lander den 27. november
Næste artikelDet koster Microsofts nye Xbox One-datacenter
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.