Forside Nyheder

Seiki dumper prisen igen: 4K-tv til 3990 kr.


Den lille, kinesiske tv-producent Seiki vil gøre det til deres speciale at lave billige 4K-tv?er.


Vi har tidligere skrevet om, hvordan Seiki sælger et 50 tommers tv med 4K-opløsning til 7.400 kroner før dansk told og moms. Men nu har Seiki lige annonceret endnu en (mistænkeligt) billig tv-model med 4K til det amerikanske marked.


Der er tale om en 39? skærm, som Seiki tidligere har haft i sortimentet som et almindeligt 120 Hz 1080p-tv, men som nu er blevet opgraderet til at kunne håndtere 4K. Prisen er dog mere end konkurrencedygtig: 699 dollar, eller 3990 kroner før dansk told og moms kommer til. Seiki siger selv, at de får priserne ned ved selv at eje produktionsfaciliteterne og ved ikke at putte alt mulig overflødig teknologi ind i modellerne.


Man kan naturligvis indvende, at det er svært at se forskel på Fuld HD og 4K i små detaljer, når skærmen er relativt lille. Hvis man gerne vil have en stor skærm, kan man vente til efteråret, hvor Seiki forventer at lancere en 65-tommer-skærm med 4K-opløsning.


Men det lader til at mistanken om at Seiki-skærmene er noget værre hø, ikke nødvendigvis har noget på sig. Gizmodo kiggede på 50?-modellen for et par måneder siden og var meget positivt overraskede.


Som en af Recorderes læsere invendte I kommentarsporet på vores tidligere nyhed om Seiki, så ser det dog ud til at skærmene skruer ned for deres refresh rate, samtidig med at de skruer op for opløsningen.

Annonce