Forside Nyheder

Sharp klar med nyt 60-tommer LED TVGalleri: Sharp AQUOS LC-60LE751 LED


 Sharp udvider sit sortiment af “storskærms-tv” med det nye smart-tv AQUOS LC-60LE751 LED


Sharps LE751-serie af LED TV findes allerede i en 39″ og en 50″, og nu kommer det i 60″ også. Der er tale om et 3D TV i et slimline design.


Deres egen Active Motion 200Hz-teknik sikrer, ifølge Sharp, en reduceret uskarphed med mere naturlige bevægelser i billederne.


LC-60LE751 er desuden udstyret med Sharps eget XGEN 3D-panel, som med avanceret pixelstyring giver en af markedets bedste kontrastniveauer samtidig med et meget lavt energiforbrug i energiklasse A+.


Med den indbyggede AQUOS NET+ browser er internet, sociale medier, apps, video on demand kun nogle klik væk. Apps og video on demand-tjenster på AQUOS NET+ portal opdateres løbende og lægges automatisk ind.


Med SHARP Smart Remote + app kan du lægge fjernbetjeningen væk og i stedet bruge din smartphone. Med et klik eller et svirp skifter du kanal, justerer lydstyrken, sætter på pause, spoler, optager og meget mere.


LE751-serien er sølvfarvet, og har en tynd ramme 15 mm. Det levereres med en åben metalfod, der skaber en illustion af, at tv’et “svæver”.


60″-modellen LC-60LE651 har samme specifikationer, men er i sort finish og forberedt for wi-fi.


Tilvalg til begge serierne er aktive 3D-briller.


 


Pris og tilgængelighed


Sharp LC-60LE751 (sølv) og LC-60LE651 (sort) kommer i butikkerne i løbet af juni.


Prisen er ikke oplyst.

Annonce:
Forrige artikelBrug Sony Xperia M med 2 abonnementer
Næste artikelNye Radio-funktioner i Wimp
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.