Forside Indhold og distribution Musik

Wimp Hi-Fi byder på CD-kvalitet


 


Endelig. Wimp Hi-Fi byder på streaming i tabsfri CD-kvalitet (FLAC). Men abonnementet bliver dyrere.


Til sommer bliver Wimp streaming-tjenesternes nye konge, ihvertfald hvad angår lydkvaliteten. Her vil de nemlig være klar med Wimp Hi-Fi, der vil byde på streaming i tabsfri CD-kvalitet – det der svarer til FLAC.


Men træerne vokser ikke ind i himlen, det gør prisen til gengæld. Magasinet Lyd & Billede fortæller at prisen på Wimp Hi-Fi ventes at blive dobbelt så høj, som det normale abonnement.


Hvis det er rigtigt kan vi vente en pris oppe omkring 200 kr/måned, for adgang til de sprøde toner i ypperste streamingkvalitet.


Wimp har i første omgang fravalgt computeren som afspilleenhed for Wimp Hi-Fi, og tilbyder det ifølge Lyd & Billede istedet på Android-telefoner og ?tablets, iPhone, iPad og iPod Touch samt musikanlæg fra Sonos og Bluesound.


Wimp er lige nu igang med at få konverteret musikkataloget til den nye højere kvalitet og ventes at være 90% klar her midt i juni. Hvornår de åbner Wimp Hi-Fi er endnu ikke meldt ud officielt, men Lyd & Billede har ubekræftede oplysninger om at det bliver til august.


Så er det jo bare at vente.

Annonce:
Forrige artikelSony gør tykt grin med Xbox One
Næste artikelLG CM3330 musikanlæg
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.