Forside Nyheder

Xbox 360 holdes i live med ny model

 


 


Det er helt tydeligt, hvordan Microsoft har tænkt sig at løse problemet med at Xbox One ikke er bagudkompatibel med Xbox 360-spil.


Du skal bare beholde din 360?er og have to konsoller stående i stuen. Det markerede Xbox-holdet under deres E3-pressemøde ved at lancere en ny (og formodentlig sidste) version af Xbox 360. Den nye model er lavet i et design, der matcher Xbox One, sådan at de to konsoller kan stå og danne et nydeligt par ved dit tv (se billede). Den nye Xbox 360 deler det “spilttede” design i to nuancer, som One også har.


Den nye Xbox 360-model er tilgængelig fra i dag ? i hvert fald i USA ? og der vil fortsat komme ?hundreder? af spil til platformen, lover Microsoft. 360-ejerne bliver ikke ladt i stikken.


Ved at lancere en ny Xbox 360 gjorde Microsoft samtidig noget ret smart i forhold til at vise Xbox Ones grafikmuligheder. Ved først at vise den grafiske power, der er at finde i Xbox One og derefter vise en række Xbox 360-nyheder. Det viste virkelig, hvor meget mere overlegen, Xbox One er i grafikkvaliteten, og hvor stort et skridt fremad, Xbox-platformen nu tager på den front.


 


Se også


Klumme: Sony 1-0 Microsoft


Xbox One kommer til november


Xbox-fans forkæles med Live-features og top-grafik


Open World er det nye sort på Xbox One

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.