Forside Nyheder

Denne app hjælper dig med at undgå TV-reklamer


Commercial Break giver dig besked på din telefon, når reklamepausen er slut på dit TV.


Se HER er der tale om en app, man virkelig kan bruge til noget. Commercial Break, eller bare CB, er en app, der fortæller dig, hvornår reklamerne er overstået på din favoritkanal.


Ved at analysere lydoutputtet fra hovedsignalet, der udsendes fra en TV-kanal, sender Commercial Break en besked ud til alle, der har downloadet app?en, når det er tid til at vende tilbage ude fra køkkenet, fordi fodboldkampen er startet igen. Den amerikanske fodboldkamp, altså, for Commercial Break er primært lavet til iOS-brugere i et New York, hvor den dækker 10 kanaler. For resten af USA dækker den kun CNN, samt sportskanalerne ESPN og ESPN2.

Folkene bag Commercial Break fortæller dog, at de håber på at udvide med flere kanaler, porte app?en til Android og uvide til flere markeder, så snart testkørselen i New York er overstået. Om dette også gælder udlandet, vil tiden vise, men måske er der en kvik app-udvikler, der læser dette og kan lave noget lignende til danske kanaler.

Annonce