Forside Nyheder

Er dette den nye skrabe-iPhone?


Der har længe gået rygter om at Apple skulle være på vej med en skrabet, billig iPhone.


Nu er der så dukket en video op på nettet af en telefon, der grangiveligt ligner en sådan. Videoen ser professionel ud, men måske lidt for professionel i virkeligheden. I hvert fald er der en hel del medier, der forholder sig noget mistænksomt til videoen.


Selvom den ser prof ud, ligner den nemlig ikke noget, Apple har lavet. Og samtidig vil firmaet Techdy, der præsenterer den skrabede iPhone, forfærdigeligt gerne sælge dig en Android-telefon i samme design, under deres eget ?Bear?-varemærke.


Det eneste, der lægger en lille smule troværdighed til videoen, er at det angiveligt er Chris Chang fra den ellers respektable og troværdige gadgetblog M.I.C. Gadget, der skriver om den billige iPhone.


Du kan se videoen HER.


Hvad siger du? Er det her fup eller fakta? Giv lyd I kommentarsporet.

Annonce