Forside Nyheder

Googles boghandel er åbnet i Danmark


 


Godt nyt til læseheste: Google Play Books er kommet til Danmark, så nu er der flere bøger på tablet og smartphone.


Google Play Books hedder Googles boghandel, der sælger bøger til eksempelvis tablet og smartphones, og nu er den klar til Danmark.


Der er indgået samarbejde med Gyldendal, Art People, JP/Politikens Forlag samt Lindhardt og Ringhof, så nu kan danskerne vælge mellem tusindvis af nye udgivelser, bestsellere og klassikere på dansk og uden cencur.


Det betyder bl.a. også Peter Øvig Knudsens omtalte bøger Hippie 1 og 2 (læser I med, Apple?).


Med Google Play får brugerne adgang til alle deres bøger, spil og apps på samtlige af deres Android-enheder. For eksempel kan man læse videre, hvorfra man er nået, uanset om man sidder foran sin stationære, er på farten med smartphonen eller slutter dagen af med sin tablet i sofaen.


“Det er herligt at kunne gøre det nemmere både at opdage, købe og læse litteratur, uanset om det gælder nyeste bestsellere, litterære klassikere eller smallere udgivelser”, udtaler Christine Sørensen, der er talsperson for Google Danmark.


Forlagene er glade for, at deres læsere nu får muligheden for at skifte de tunge krimier ud med mere strand-lette e-versioner i anledning af sommerferien ved at tilbyde en lang række e-bøger til særligt nedsatte priser på Google Play, blandt andet ‘Trofæ’ af Steffen Jacobsen og Michael Katz Krefelds ?Sort Sne Falder?.


 


Se mere på Google Play Books


Annonce