Forside Nyheder

Gran Turismo 6 demo klar til download


 


Fra i dag kan den nye Gran Turismo 6 demo downloades gratis fra PlayStation Store.


Nu kan racing-fans verden over få fingre i en eksklusiv demo af det nye Gran Turismo 6-spil til PlayStation 3.


Samtidig med udgivelsen af den nye demo åbner PlayStation op for deltagelse i 2013 GT Academy-konkurrencen. Udfordringerne, der kan bane vej til en rigtig racerkarriere hos Nissan, er åbne frem til lørdag d. 27. juli kl. 23.59 – og frem til mandag d. 29. juli kl. 00.59 for GT Academy-deltagere.


GT Academy 2013, hvor de bedste kan komme ud og køre for Nissan i den virkelige verden, forventes at blive det største til dato med flere deltagende lande. GT Academy Europe 2013 omfatter ud over Danmark også Frankrig, Italien, Storbritannien, Spanien, Portugal, Benelux, Sverige, Finland, Norge, Polen, Tjekkiet, Ungarn og Slovakiet. USA, Rusland og Tyskland vil igen have deres egne GT Academy-konkurrencer.


GT6-demoen vil føre spillerne gennem begynderrunderne i en GT Academy-tematiseret køreskole, før de låser op for det endelige kvalifikationsløb på Silverstone Grand Prix-banen, hvilket gør GT Academy tilgængeligt for både begyndere og eksperter. Alle, der tilmelder sig og indsender en kvalifikationstid, vil modtage bonusindhold uden ekstra omkostninger.


De hurtigste racerkørere fra onlinekonkurrencen vil blive inviteret til National Finals-stævnet, hvor de vil blive udfordret i både spillet og i rigtige biler. Herfra går de videre til den berømte Race Camp ved Silverstone, og vinderen her vil potentielt slutte sig til gruppen af Nismo-eliteatleter.


Du kan finde oplysninger om, hvordan du deltager i GT Academy 2013, på forskellige platforme, heriblandt Facebook og Twitter.


  


Pris og tilgængelighed


Demoen af GT6 kan fra i dag downloades helt gratis fra PlayStation Store.


Den er tilgængelig frem til d. 31. august.

Annonce