Forside IFA IFA 2013

Her er Samsung 4K i 55 og 65 tommerGalleri: Samsung UHD TV i 55 og 65 tommer


 


Snart kommer Samsung UHD TV (Ultra HD) til Danmark, i de mindre størrelser fra 55-tommer og opefter.


Her før sommer kom Samsungs første UHD-TV (4K TV) i handlen herhjemme. Det var det 85″ store S9000 UHD TV, monteret i en “staffeli-ramme” (læs mere om det her).


Snart øger Samsung udvalget af UHD-TV med to nye modeller i F9000-serien, på henholdsvis 55″ og 65″.


Der er tale om TV fra F9000-serien der snart kommer i butikkerne herhjemme. Så nu kan endnu flere få mulighed for at skifte TV’et derhjemme ud, med en model der byder på den 4-dobbelte opløsning af Full HD, nærmere bestemt en opløsning på 3840×2160 pixels.


“Større skærme kræver højere opløsning. Samsungs UHD-modeller er både store og smarte – og leverer en enestående billedkvalitet med UHD-materiale i høj opløsning, men også med almindelig HD og til med SD-programmer. Dette takket være en innovativ og kraftfuld billedbehandling i Samsungs nye Quadmatic Picture Engine”, lyder det fra Martin Engen, salgschef for AV hos Samsung Danmark.


F9000-serien er udstyret med den smartphonelignende brugergrænseflade Smart Hub, S-recommendation, stemme- og bevægelsesstyring, apps og VOD-tjenester.


Ligesom S9000 TV’et er de nye modeller i F9000-serien forberedt til fremtidige opdateringer gennem Samsungs Evolution Kit – der giver mulighed for at tilpasse TV’et til nye funktioner og standarder.


 


Pris og tilgængelighed


F9000-serien fra Samsung kan opleves i de danske butikker fra slutningen af august.  • 55″ F9000 koster kr. 40.000,-
  • 65″ F9000 koster kr. 55.000,-

TV-serien kan også opleves på IFA-udstillingen i Berlin til september.


 Fakta om F9000


UHD står for Ultra High Definition, det der også kaldes 4K.


F9000 modellen er udstyret med Samsungs egen picture engine Quadmatic, som muliggør signalanalyse, støjminimering, opskalering fra SD, HD og full HD til UHD-kvalitet.


Både TV’et i sig selv og softwaren kan opdateres til fremtidige UHD-standarder med hjælp fra Evolution Kit.


F9000 er udstyret med teknologien micro dimming ultimate for skarpere billede og stærkere kontraster, teknologien precision black local dimming for øget sortniveau, 3D, indbygget WiFi, indbygget kamera, quad core processor og tovejs to-kanal højtalersystem.

Annonce:
Forrige artikelSalget af Nintendo Wii U flopper
Næste artikelKlumme: Wearable Computing- Hit eller Skidt?
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.