Forside * Nyheder

HP har ikke givet op på mobilmarkedet


 


HP har ikke ligefrem haft held i sprøjten, når det gælder det mobile område. Men det afholder dem ikke fra at prøve igen.


Til trods for en noget mislykket overtagelse af Palm, en mislykket søsættelse af WebOS, og en manglende tilbagevenden til iPaq-storhedstiden, har HP ikke opgivet den mobile sfære.


Firmaets topchef for PC?er og tablets i Asien, Yam Su Yin, har udtalt til avisen Indian Express, at HP allerede er i gang med at arbejde på en ny smartphone. ?HP er nødt til at være med i gamet?, siger Yin, der dog ikke vil afsløre nogle detaljer om en tidsplan.


?Det er ikke for sent?, udtaler chefen, der henviser til at HP vil forsøge at lave noget ganske særligt: ?Når HP kommer med en smartphone, bliver det en ganske anderledes oplevelse.?


HP har på det seneste udsendt en række Android- og Windows-baserede tablets, så der burde være grobund for en smartphone-produktion baserede på en eller begge af disse platforme.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.