Forside Nyheder

Hvad har Google I ærmet til på onsdag?


Google har indkaldt til pressemøde i San Francisco og rygterne taler om en Nexus-tablet og Android 4.3.


Søgegiganten samler pressen til et mindre morgenmads-arrangement, hvor hovedpersonen bliver Sundar Pichai. Han er en af hovedguruerne i Google, og ansvarlig for Android og Chrome. Han er samtidig altid en af hovedtalerne, når Google holder deres store præsentationer under Google I/O.


Pressemødet foregår om en lille uge, onsdag d. 24. juli om eftermiddagen, dansk tid.


Der er meget, der tyder på, at vi får en opdateret version af Nexus 7-tablet?en at se, men endnu mere sandsynlig er en præsentation af Android 4.3. Sidstnævnte er netop blevet lækket på nettet via XDA developers-forummet, i en udgave, der kan køre på Googles egen Nexus 4. Der dukkede spionfotos op af en Nexus 4, der kørte Android 4.3 i maj.


Den nye Android-version er dog også blevet set i en testudgave kørende på en Samsung GALAXY S4 i slutningen af juni.


Lækagen på XDA Developers er en backup-fil, men hvis nogen alligevel har lyst til at lege med den, kan den findes HER.

Annonce