Forside Nyheder

Instagram blokerer for tredjeparts-apps

 Windows Phone-platformen er efterhånden ved at være godt med, når det gælder apps. Men der mangler stadig en officiel Instagram-app.


Derfor findes der et hav af alternativer til platformen, for eksempel Instance eller Hipstamatic Oggl, som Nokia viste frem ved deres Lumia 1020-presseevent.


Men nu kan det være, at de mange alternativer til Instagram får problemer med at tilgå Instagram-netværket. Det skriver både The Verge og Engadget. Instagram har nemlig opdateret deres API, og med opdateringen kommer en begrænsning i adgangen for tredjeparts-applikationer.


Ifølge Instagram sker det i et forsøg på at forhindre (flere) hackerangreb, malware og spam. De seneste forsøg med mere ?officielle? alternative aps, som for eksempel Hipstamatic Oggl, viser dog, at visse tredjeparts-apps stadig virker. Ifølge Engadget er det kun de tredjeparts-apps, der ikke overholder API-kravene, der bliver blokeret.


Har du problemer med at tilgå Instagram fra en tredjeparts-app? Giv lyd i kommentarsporet.

Annonce