Forside Nyheder

Loewe: Første trådløse home cinema med 3D-lyd
Loewe 3D Orchestra IS 


Loewe præsenterer nu en nyhed de kalder: Verdens første integrerede trådløse 3D Home Cinema højttalersystem


Loewe betegner selv Loewe 3D Orchestra IS som en verdensnyhed, skabt i overensstemmelse med Loewes brandværdier: teknologisk ekspertise og minimalistisk design.


Satellit-højttalerne i Loewes nye integrerede surround-system har 360-graderes projektering af lyden, deraf betegnelsen 3D. Lyden fra lydkilden breder sig i cirkler – som bobler – ud i alle retninger, og derved opnås en effekt af at rummet helt fyldes med lyd.


Hidtil har ingen producent været i stand til at levere en sådan cirkulær lydløsning på en overbevisende måde før, men nu er det her lokker Loewe.


Man hører ikke hvor højttalerne står, og det giver en oplevelse af at man – billedligt talt – sidder midt i orkesteret. Rummet er fyldt med “3D-lyd”.


 


Integreret surround-system


Loewe 3D Orchestra fås i første omgang som et integreret system (Loewe 3D Orchestra IS). Det kan bruges i kombination med TV-modellerne Loewe Individual Slim Frame og Loewe Reference ID.


3D Orchestra-kontrolenheden for lydsystemet placeres diskret under kabeldækslet på bagsiden af Loewe Individual Slim Frame eller Loewe Reference ID og tilsluttes det digitale systeminterface (DAL).


I modsætning til andre klassiske lydsystemer behøver Loewe 3D Orchestra-højttalere hverken at være placeret parallelt eller i samme højde.


Systemet styrer hver højttaler enkeltvist. Når systemet installeres, gennemføres en kalibreringsproces, som systemet udfører automatisk, og som kun skal foretages en gang. En kalibreringsmikrofon placeres centralt i rummet, og under kalibreringen analyseres hele rummets dimensioner.


Højttalerne som er “trådløse” (skal bare have strøm), kan placeres på vægbeslag, på bord, i reol eller på gulvstande.


Loewe 3D Orchestra-højttalere kan individualiseres, så de matcher smag og indretning – og øvrige Loewe enheder. Der findes top-inlays i forskellige materialer, fra træ og aluminium til plastfolie i mere end 200 RAL farver. 


 
Galleri: Loewe 3D Orchestra IS


 


 


Priser


Loewe 3D Orchestra IS 3.1 system kr. 14.999,-
Loewe 3D Orchestra IS 5.1 system kr. 21.999,-

Annonce