Forside Nyheder

Nyt Loewe TV til individualisterne
Loewe Individual Slim Frame 


Det nye Loewe Individual Slim Frame er klar til butikkerne, og der er flere valg for individualister.


Lad din personlige stil præge det nye TV. Loewes nye Individual Slim Frame TV kan designes, så det matcher indivualisten.


Rammeprofilerne fås i fire standard farver: Højglans Hvid, Højglans Sort, Alu Sølv og som noget nyt også i Alu Titan.


De farvede pyntelister, som Loewe kalder Inlays, fås i Alu Sølv, Metal Krom samt træsorterne Ibenholt og Lys Eg. Men der kan også vælges en individuel RAL-farve, der er mere end 200 farver i paletten. Pyntelisterne kan man selv skifte.


Som navnet antyder, så er rammen på dette TV blevet tyndere, sammenlignet med tidligere modeller. Loewe Individual Slim Frame er et LED TV, med 200 Hz billedopdatering.


Lyden skabes af ikke færre end 8 højttalere. TV-højttaleren kan også indgå som center-højttaler i et surround system. Anvendt alene kan TV’et simulere et 7.1 surround-system (virtuel surround).


 


 

Loewe Individual Slim Frame kan streame optagelser til et andet TV 


 


Der er indbygget recorder, der også kan pause live tv, og den 750GB store harddisk kan lagre op til 350 timers TV.


Optagelserne kan streames til et andet Loewe TV i hjemmet, så det er muligt at pause udsendelsen på et TV og se videre på et andet.


Loewe har en app til iPad, som giver mulighed for at betjene den komplette TV-menu via touch på den lille skærm. Det kan være TV-guiden, programmering af timer, eller et kig i arkivet over optagelser.


TV’et fås i 40″, 46″ og 55″.


 


 

Loewe Individual Slim Frame 


Pris og tilgængelighed


Loewe Individual Slim Frame kommer i butikkerne i løbet af juli måned. De første modeller der lanceres er skærmstørrelserne 40? og 46?. Senere følger 55″.


Priserne starter ved 29.999,- for 40″ modellen (ekskl. højttaler og stand).

Annonce