Forside * Nyheder

S4 salg svigter, Samsung i vild rutchetur


 


Samsung tabte lige Sonys værdi på aktiemarkederne, bare fordi Galaxy S4 sælger lidt dårligere end forventet.


Der skal som regel ikke så meget til at gøre investorer lidt utilfredse, men Samsung formåede aligevel at tage et bemærkelsesværdigt dyk i sidste måned.


De tabte nemlig hele værdien af Sony på aktiemarkederne. Det skriver finansmediet Bloomberg.


Altså ikke selve Sony, men Samsungs aktier tog et frit fald der svarer til mere end markedsværdien af Sony. Værdien af Samsung gik 144 mia. kroner ned i den måned.


Det alt sammen skyldes forventninger som ikke blev indfriet. Samsung Galaxy S4 har skuffet i markedet. Modellen mangler innovation, forlyder det, og også på hardware-siden viste den sig “nem” at overhale.


Læs: Test af Samsung Galaxy S4


Investeringsbanken JPMorgan and Morgan Stanley har reduceret de forventede salgstal for Galaxy S4 for hele året, fra 80 mio. til 60 mio. eksemplarer.


Men 60 millioner er jo stadig flot, og der står Samsung på hver 3. nye mobil solgt i verden i dag. Så ind imellem virker det som om investorer bare er svære at gøre tilfredse.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.