Forside Nyheder

Ubisoft lancerer unik hjemmeside

 

Som optakt til det kommende hackerspil, Watch Dogs, er Ubisoft nu klar med anderledes hjemmeside

Ubisoft har lanceret Watch_Dogs WeareData, der er en digital skygge af Paris, London og Berlin. Projektet, der er skabt i forbindelse med Ubisofts kommende computerspil Watch Dogs, samler enorme mængder af offentligt tilgængelige data fra den virkelige verden.

I Watch Dogs drives byen Chicago af et centralt styresystem (CTOS), der forbinder byens offentlige sikkerhedsinstallation og infrastruktur. Data og information er kernen i spillet, og hovedpersonen, Aiden Pearce, må hacke systemet for at få sin hævn.

 

Byen og alle menneskerne i den

Watch_Dogs WeareData er den første hjemmeside af sin art, der samler så betydelige mængder af offentligt tilgængelige data om hver af de tre store byer (Paris, London og Berlin).

Alle oplysninger er tilgængelige via et 3D-kort, hvorfra man kan indhente alle de opdaterede, reelle data, der overhovedet er tilgængelige for området (statistiske oplysninger, netværk, transport, infrastruktur mv.). Herudover kortlægges også data over alle byernes indbyggere gennem deres aktiviteter på de sociale netværk Instagram, Twitter, Foursquare og Facebook.

“Fremtidens digitale by er allerede en realitet, det er ikke længere fiktion,” fortæller Geoffroy Sardin som er Chief Marketing & Sales Officer hos Ubisoft EMEA.

 “Det er en enorm mængde af data, der i dag er tilgængeligt for alle og enhver – data som er blevet offentliggjort af enten -virksomheder eller af folk selv. Med Watch_Dogs WeareData kan du dykke ned i alt hvad der er til rådighed og offentliggjort på internettet – et stærkt og sjovt værktøj, som kan bruges af alle,” slutter Geoffroy Sardin.

Watch Dogs udkommer den 21 november til Xbox 360, PS3, Pc, Wii U samt PS4 og Xbox One. Du kan se hjemmesiden HER.

Annonce