Forside * Nyheder

Apple køber firma med TV-finder





 


Matcha.tv kan finde TV og film frem på tværs af indholdsleverandører. Nu er det overtaget (og lukket) af Apple.


Matcha.tv nåede kun at eksistere i godt 1,5 år, inden de blev opkøbt og lukket af Apple. Det skriver VentureBeat.


Deres produkt var en app til iOS, en såkalt “second screen” applikation (skærm nr. 2) der kunne søge på tværs af indholdsleverandører.


Med den installeret på iPad eller iPhone gav den et opdateret overblik over hvad der var på direkte amerikansk TV og streaming-tjenester som Netflix, Hulu, Amazon og Prime. Alt sammen samlet ét sted, i et samlet overblik.


Dette sammen med en historik over hvad du har set, og med mulighed for at linke til sociale medier for at se hvad dine venner ser og synes om.


Matcha.tv lukkede pludselig for sin service tilbage i maj måned, og nu ved vi hvorfor. De blev simpelthen opkøbt, af Apple, der smed et ukendt millionbeløb på bordet for deres app.


Dengang fortalte direktøren til magasinet TechCrunch at de nu arbejdede i en anden retning, mon ikke vi nu kan antage at den retning er som “kompagnon” for et TV fra Apple.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.